marți, 22 februarie 2011

Ghid Practic "Despartirile" Part 2

Ok..Deci nu,nu suntem imune.Si nici nu regretam 6 luni,eu cel putin,nu. Te gandesti,e normal,iti aduci aminte de momentele frumoase dar suprapunerea celor mai putin frumoase,face "munca" mai usoara..Sa spunem 6 zile...? Da..6.


Day 1.
E reflexul..Te trezesti,te uiti la telefon,speri la un mesaj,un apel..Canci.N-ai gasit nimic.Cel mai usor e sa iti impui sa te gandesti la altceva gen...Programul din ziua respectiva..Sau whatever.

Day 2.
Clar n-ai dormit,e evident.Cu ochii in telefon,eventual pe mess daca nu i-ai dat ignore..Ii urmaresti fiecare status,fiecare avatar..Dar normal,nu recunosti.Cine ar face-o..?

Day 3.
Se presupune ca in a 3-a zi se aplica teoria "A 3-a e cu noroc".Pentru cele mai multe,e tot cu ghinion..Am dreptate..? Am.
E reflexul,te gandesti la un nou inceput,scoti toate hainele,le pui pe pat..Te gandesti la o schimbare de look..Sa arati cat mai bine..Macar daca te-a lasat,sa se oftice ca a facut-o...Desi esti constienta ca genu` de schimbare o faci doar c-a survenit despartirea respectiva..Nu ca ai fi avut de gand s-o faci vreodata.
Iti suni amicele..Te aranjezi,te faci frumoasa..Si pleci "la agatat".. Fara sa constientizezi ca o sa-l vezi pe el in orice baiat de pe strada sau din club..Pub.. Sau oriunde ai de gand sa mergi.

Day 4.
S-au linistit apele in mod normal..Nu mai esti atat de interesata de statusuri,mesaje sau apeluri..Probabil instinctul de conservare te-a "scutit" de genul asta de curiozitati care mai mult rau iti fac.. si cel mai probabil,tu esti constienta de-acest lucru..

Day 5.
Uneori singuratatea te face sa-ti aduci aminte de persoane pe care in mod automat,le-ai fi dispretuit..Iti aduci aminte de colegu` din liceu..Sau din generala..Mare ratat la vremea aia.. Sau de oricare alt personaj pe care categoric l-ai fi omis..Simti nevoia sa vorbesti cu ei..Sau cu oricare altii..In doar cateva cuvinte : Simti nevoia sa fi inconjurata de multe persoane.

Day 6.
Ok.. L-ai uitat?.. Nu.
Bai,suntem noi fraiere..Adica el dupa o despartire,isi petrece o treime cel putin din zi injurandu-te..In fel si chip,necunoscandu-l asa bine,ai putea crede ca nu e el..Iar tu..Cu ce-l poti ataca? Eventual un "o ai mica" sau un "esti jalnic la pat"..N-are nevoie de aprecierile tale..Mai ales ca o stii si tu c-o faci din pura oftica..Si sa fim sinceri..Ai minti sa spui ca nu ti-a placut.
E greu..Majoritatea stim piesa..: Timpul este ucigasul perfect.
Da,este. Dupa 6 zile,o saptamana..Poti eventual sa uiti o relatie de aceeasi durata..Dar nu una majora.Ca asa daca o intrebi pe una "Draga mea,ce ai simtit cand te-ai despartit de fraieru cu care erai de o saptamana" o sa-ti zica fix pula..Oricum,sa fim realisti,nu-i prea diferit ce simt ei cu ce simtim noi..

Chill.Nici lor nu le e mai usor in momentul in care s-au indragostit.
O patim cu totii,indiferent de sex.
Head up!
Si nu,n-o sa ne intindem pe 6 luni in niciun caz.
Razboiul sexelor baieti.
Let's see who's on who

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu